Posteaza mesaj  Posteaza subiect 
Motor opel Agila 1.2
Autor Mesaj
hercules10
Junior Member
**

Grup: Registered
Inscris: Aug 2009
Status: Offline
Reputatie: 0
Exclamation  Motor opel Agila 1.2

Cine poate sa ma ajute mi s-a blocat motorul in timpul mersului pe A2,aveam 110Km/h dintr-odata s-a auzit o bataie cum se rupe o curea am oprit si iesa aburi sau un fel de fum de la motor din partea dreapta ,imi puteti da si mie un sfat ce sa fac si ce a putut sa se intimple si de ce . Masina este Opel Agila cu motor de 1.2

08-08-2009 08:41 PM
Gaseste toate mesajele acestui utilizator Citeaza acest mesaj intr-un raspuns
bb_valentin
Junior Member
**

Inscris: Aug 2009
RE: Motor opel Agila 1.2

hercules10 Scris:
Cine poate sa ma ajute mi s-a blocat motorul in timpul mersului pe A2,aveam 110Km/h dintr-odata s-a auzit o bataie cum se rupe o curea am oprit si iesa aburi sau un fel de fum de la motor din partea dreapta ,imi puteti da si mie un sfat ce sa fac si ce a putut sa se intimple si de ce . Masina este Opel Agila cu motor de 1.2

salut ,cred ca primul lucru ar trebui sa verifici cureaua de accesorii respectiv alternator,servodirectie,AC,s-ar putea sa se fii rupt si s-a incolacit in spatele fuliei arborelui cotit . Pe urma verifica distributia respectiv lantul , daca e rupt e jale mare.Daca cumva s-a rupt lantul de distributie la viteza pe care o spui tu , cred ca artrebui sa te gandesti la alt motor.Imi pare rau ce s-a intamplat si sper sa nu fie distributia .Poate continui sa ne spui ce defect ai gasit. Bafta.

08-08-2009 10:26 PM
sliver25
Member

Inscris: Jul 2010
Some Tips to Keep Your Left Arm

Some Tips to Keep Your Left Arm
You strike of the ball combined with that carry out through. Most of golfer may know that it is important to own ping g15 driver. Once you are outside of alignment or off plane during your backswing, you are unlikely to produce a shot and will definitely struggle throughout your round. ishiner

08-02-2010 06:31 PM
Posteaza mesaj  Posteaza subiect 

Vizualizeaza o versiune printabila
Trimite acest subiect unui prieten
Inscrie-te in acest subiect | Adauga subiect la favorite

Mergi la forum: