Intrebari frecvente

Intrebare: Aveti fulie alternator Golf IV?

Raspuns: In general se recunoaste cu seria de caroserie desi un singur model e mai mult ca sigur. O avem pe stoc pe marca INA la 170 Ron.

Intrebare: Pentru un Passat din 2000 aveti bielete antruliu cu tot cu surub (nedemontabil)?

Raspuns: Am intalnit cateva cazuri asemanatoare si va pot spune cu certitudine ca se potrivesc foarte bine si bieletele antiruliu cu surubul demontabil.

Intrebare: Kitul de brate de VW Passat unde sunt produse?

Raspuns: Kitul de brate de Passat (Audi) este produs in Italia pe marca Birth si are o garantie de 18 luni. Va putem spune ca sunt foarte bune calitativ, iar pana acum nu am avut nici un retur. 

Intrebare: La un Golf IV, ce marca imi recomandati la bucsile de bascula?

Raspuns: Din experienta va pot spune ca cele mai rezistente bucsi sunt pe TRW si Lemforder. Pe stoc le avem pe TRW si sunt in generala cu 10 ron mai scumpe decat alte produse asemanatoare.

Intrebare: Pentru un VW Golf IV gasesc doar cablu de la macara?

Raspuns: Nu cred ca gasiti separat cablu de la macara. Avem pe stoc macaraua completa fara motoras la 160 ron.

Intrebare: Am un Opel Corsa din 2001 si nu intra bine in viteza I. Ce ma sfatuiti?

Raspuns: Mai mult ca sigur s-a stricat timoneria si trebuie schimbata, e o problema intalnita destul de des la acesta masina.

Intrebate: Sunt posesorul unui Opel Astra G si intampin o problema. Sunt momente in care desii accelerez, masina nu are demaraj. Este din cauza filtrului de aer?

Raspuns: Intradevar, din cauza prafului apar probleme la debitmetru (se depune mizerie pe senzor). Iti recomand un debitmetru nou pe marca Bosh la 485 RON, dupa ce ai pus masina pe un tester.

Intrebare: Pentru un Vectra C, gasesc bratul de la puntea din spate la un pret mai rezonabil? Pe original l-am gasit la 524 ron.

Raspuns: In avem pe aftermatket la 165 ron.